Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai matek bukás után...

Középiskolai matek bukás után a javító vizsga hogy néz ki?

Figyelt kérdés

máj. 29. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt még régen, hogy minden témakörből volt egy feladat. De ez tanárfüggő is.
máj. 29. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok, nem túl erős iskolában. Nálunk úgy van, hogy a javító vizsgára meg kell nevezni egy témakört amiből lesznek a feladatok, a pótvizsgán pedig bármiből lehet kérdezni az éves anyagból. Mindkettő előtt kell biztosítani egy napot, amikor a diák bejöhet gyakorolni.
máj. 29. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Akkor a javító vizsgán csak egy témakör van?
máj. 29. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
2# vagyok, nem ezt írtam, hanem, hogy nálunk hogy van. Nálatok lehet, hogy minden témakörből lesz feladat. Iskolafüggő.
máj. 29. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljességgel illegális a csak 1 témakör. Az egész tananyagból kell válogatni. Akkor mi a fenének buktatjátok meg, ha utána automatikusan átengeditek? Aki egyet se bír megtanulni, az debil.
máj. 30. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
9.-ben megbuktam matekból. A javítóvizsga úgy zajlott hogy egész éves anyagból kikellett tölteni egy feladatlapot, olyan 4-6 oldalast 2 X 45 perc alatt. Még nyár elején kaptam egy listát a lehetséges témakörökkel. Aztán volt egy szóbeli rész, ahol kaptam 5 feladatot, amit előre kitölthettem majd bekellett mutatnom 2 vizsga biztos előtt. 2-essel átmentem. 💪💪 Neked is menni fog. Én szurkolok.
júl. 7. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!