Iden meg lehet jelentekzni egyetemre potjelentkezes kereteben?
Figyelt kérdés
Allami osztondijas erdekelne csak2024. máj. 28. 11:17
1/12 anonim válasza:
Igen, feltéve, hogy nem vesznek fel sehova az általános eljárás keretén belül.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jelentkeztem sehova iden:(
2024. máj. 28. 12:13
3/12 anonim válasza:
Ha nem jelentkeztél az általános eljárásban, akkor is tudsz jelentkezni póton.
4/12 A kérdező kommentje:
Tenyleg? En ugy lattam ,higy csak onkoltsegesre. Mindegyik szaknal lehet?
2024. máj. 28. 13:08
5/12 anonim válasza:
Nem mindenhol és nem minden szakra hirdetnek pótfelvételit. Szoktak néhol állami helyek is lenni. De a ponthatár nem lehet alacsonyabb az általános eljárásnál.
6/12 A kérdező kommentje:
Engem a pedagogia szak erdekelne, ugy latom ezen a szakon sehol nem hirdetnek potjelentkezest:/
2024. máj. 28. 13:38
7/12 anonim válasza:
Augusztus elején fogják meghirdetni a szakokat, és a hozzájuk tartozó finanszírozási formákat. Előre senki nem tudja, hova fogsz tudni jelentkezni, mert azokon a szakokon hirdetik meg, ahol maradt még szabad hely - ami július végén fog kiderülni.
8/12 A kérdező kommentje:
Jaa ertem, ezt nem tudtam, koszonom!
2024. máj. 28. 13:40
9/12 anonim válasza:
Egyébként igen, ha az oktatási miniszter úgy dönt, akkor lesz pótfelvételi, de sokan nem tudják, hogy ez bizony nem kötelező, vagy egy sztenderd dolog, ami minden évben biztosan lesz. De ez csak elmélet, mert (szerencsére) a gyakorlatban minden évben meghirdetik a pótfelvételi eljárást. Megjegyzem, és is most, és én is pótfelvételin fogok jelentkezni. Csak én máshová, és más szakra.
10/12 A kérdező kommentje:
Es ezt egyebkent ugyanugy ugyfelkapun keresztul kell intezni?
2024. máj. 29. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!