Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz bekerülni a...

Mennyire nehéz bekerülni a Semmelweis egyetem ÁOK karára?

Figyelt kérdés
Gazdasági egyetemre járok jelenleg, azonban mindig is hivatásomnak éreztem az orvosi pályát. Őszintén megbántam, hogy családi nyomás révén nem az orvosi pályát választottam, amikor mindig is hatalmas álmom volt. Most szedtem össze magam ténylegesen lelkileg, hogy belevágjak. Aki jártas ebben, mennyire veszik figyelembe a reál tárgyak által szerzett osztályzataimat? Egy jól megírt érettségi a követelt tárgyakból nagyobb előnyt jelent? Itt is az lenne a kérdésem, hogy pl. a többit mennyire veszik figyelembe. Jövőre szeretnék jelentkezni, mert tényleg elhatároztam magam, addig pedig készülök az adott tárgyakból, hogy sikeresen megírjam az emelt érettségiket az őszi érettségi időszakban. Azonban nagyon félek a csalódástól. Ezért is kérem azokat, akik jártasak ebben, mi mindent kell megtennem, hogy biztosan bekerüljek? Nagyon köszönöm a válaszokat!
2024. máj. 25. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13%

#11 nem úgy néz ki hogy megy, amiket írtam pedig személyes tapasztalat.

A válaszod pedig jelentve lett provokatív és sértő tartalma miatt.

2024. máj. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!