Egyetemi jelentkezés előtt állok és az alábbi 2 szak tetszett meg a legjobban. Melyik szakot érné meg legjobban választanom és miért?
A 2 szak, ami érdekel:
Logisztikai mérnök (BME - KJK)
Nagyon érdekel maga a szak, de sajnos a BME-től tartok egy kicsit, hiszen sokan mondják, hogy ott rengeteg tanulás mellett is sokan csúsznak, kiesnek. Illetve nem hallottam jókat a KJK-ról.
Könnyűipari mérnök (Óbudai Egyetem - RKK)
Ez az első helyen van. Voltam nyílt napon és nagyon megtetszett a szak, viszont sokan mondták, hogy ezzel a szakkal nagyon nehezen tudnék csak munkát találni. Alapból itt két specializáció érdekel: a minőségirányítás és a csomagolástervezés. Mivel nagyon kreatívnak tartom magamat, így ez a szak az első helyre került (egyelőre).
Minden vélemény érdekel. Akár a szakokkal / Akár az egyetemekkel kapcsolatban. Megélhetés, lehetőségek stb..
Ha valaki a szakmában dolgozik megköszönném, ha leírná mit csinál pontosan, mennyire nehéz, monoton stb..
Köszönöm előre is a segítséget!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!