Tudják a most érettségiző diákok hogy ezután nem diákok hanem munkanélküliek?
Figyelt kérdés
máj. 8. 15:38
1/9 anonim válasza:
Miért lennének munkanélküliek? El lehet helyezkedni.
2/9 A kérdező kommentje:
Persze persze.
máj. 8. 15:58
4/9 anonim válasza:
aha, 3. ÉS mennyi a foglalkoztatási és az aktivitási?
MErt a munkanélküliségi csak az aktívakhoz viszonyít, amibe nem tartozik bele, aki nem regisztrál (márpedig a fiatal nem teszi, hiszen nem jogosult pályakezdőként támogatásra), nincs benne, akinek lejárt a 90 nap segélyezés, és inkább nem utazik be Mucsaröcsögéről, mert a busz pénzbe kerül, állást úgyse ajánlanak, ezért törlik a nyilvántartásból...
5/9 anonim válasza:
A most érettségiző diákok nagy része bekerül a felsőoktatásba így nem lesz munkanélküli. Kapaszkodj meg! Sokan közülük már dolgoznak/dolgoztak.
Jó lenne ha a saját sikertelenségedet (=munkanélküli vagy) nem próbálnád kivetíteni a most érettségiző generációra.
6/9 anonim válasza:
Csak a hozzád hasonló tehetségtelen emberek lesznek munkanélküliek, én ugyanúgy diák maradok csak nem gimiben, hanem a felsőoktatásban folytatom szeptembertől.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt bebuktatok merrt nem vagyok munkanélküli.
máj. 8. 18:18
8/9 anonim válasza:
"Tudják a most érettségiző diákok hogy ezután nem diákok hanem munkanélküliek?"
Melyikek?
9/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy van még egy évem (13.), de köszi, ezek szerint te jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!