Matekból ma érettségizők: hogy sikerült ma a matek?
Kíváncsi vagyok, összességében mi a véleményetek, hogy láttátok a mai érettségit, hogy ment, mennyire paráztatok be alatta.
Mik azok a feladatok, amik mentek, mik nem?
Milyen eredményt vártok? Esetleg benne van a pakliban, hogy nem lesz meg a 25%? Ha igen, akkor hogyan tovább?
Szeretettel várom kommentjeiteket vagy ha úgy érzitek, akkor privieiteket!
Érdeklődés miatt kérdem; ha faktos voltál matekból, miért a közép szintet választottad? Ha ennyire ment a matek, hogyhogy nem emelteztél?
Felteszem, más irányba indulnál...
Köszönöm az eddigi válaszokat; igen hasznosak!
Továbbra is várok kommenteket/üzeneteket akár itt, akár provátban, ha úgy érzitek, van olyan, amit nem írnátok le "nyíltan".
Eddig 7-ből 5 jól sikerült érettségi az állás, és remélem, azok, akik számára necces, hogy sikerült-e, meg tudják ugrani a szóbelit.
Azon válaszadó, aki pedig mondta, totál leblokkolt és így örül, ha meglesz a 12 pont; alapvetően milyen várakozásokkal, tudással mentél az érettségire?
Mit mondtak nektek, mikor derülnek ki az eredmények?
Hát bocsesz, ha most elrontom mindenki napját. Régebben az OKTV döntősöknek semmilyen matek érettségit nem kellett írnia, megkapták a 100%-t. Amit még emelt matekon is kérnek az masszívan ókori matematika, annak is elenyésző része.
Egy specmatos OKTV döntő semmilyen szinten nem említhető meg egy lapon az emelt matek érettségivel.
Én 80%ot írtam, igaz, 2023-ban.
Első válaszadó hazudik, látszódik írásában, hogy troll, valószínűleg gyárban robotol, és a halott anyjával él szexuális életet.
Matektanárként válaszolok a középszintű matekról.
Az első 12 feladat többségét a nyolcadikosok is meg tudják oldani.
A második rész utolsó két példája volt egy picit elgondolkodtató.
Összességében ez egy nagyon könnyű érettségi feladatsor volt. Aki ezen matekérettségin bukik azzal nagy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!