Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matekból ma érettségizők:...

Matekból ma érettségizők: hogy sikerült ma a matek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, összességében mi a véleményetek, hogy láttátok a mai érettségit, hogy ment, mennyire paráztatok be alatta.

Mik azok a feladatok, amik mentek, mik nem?

Milyen eredményt vártok? Esetleg benne van a pakliban, hogy nem lesz meg a 25%? Ha igen, akkor hogyan tovább?

Szeretettel várom kommentjeiteket vagy ha úgy érzitek, akkor privieiteket!

2024. máj. 7. 12:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
61%
90% szerintem simán megvolt, a 17.-est nem választottam, mert legnagyobb gyengeségem talán a hosszmérték-űrmérték átváltás, így nem akartam megkockáztatni egy ilyen apróság miatt az egész feladatrészt. A többit mind értettem, a prímtényezőkre bontásnál a közös osztók közül kihagytam az 1-est, a 16. feladat a) részében pedig hiába olvastam el többször is a feladatot és kétszer is benne volt a szövegben, mégis 2-vel számoltam, nem legalább kettővel. Szóval csak részpontszámokat fogok kapni arra. Egyébként minden más kijött, legfeljebb ott veszíthetek pontot, ahol nem volt megfelelő az indoklásom vagy a levezetésem nem volt elég részletes.
2024. máj. 7. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!