Kinek milyen tapasztalatai vannak SZE-AHJK járműmérnöki szakról?
Szia!
Az első pár félév húzós, de ha rendesen tanulsz és felkészülsz akkor simán teljesíthető, főleg ha van felsőbb éves ismerősöd,
Matekoknál kérdéses hogy kit kapsz tanárnak, ha olyan tanárod lesz akkor lazán teljesíthető, ellenkező esetben meg kell erőltetned magad.
Mechanikák már nem annyira nehezek mint anno, de nem is azt jelenti hogy könnyűek, de ha bejársz gyakorlatokra akkor sokkal könnyebb dolgod lesz, hőáram és társai szerintem nem nehezek, sokat kell gyakorolni ( mondhatnám orrvérzésig) es garantált hogy átmész, 4. Felevtől lazább az egész tárgy, főleg ha felveszed előre a tárgyakat. Szakosodásra ha minden sikeres lesz akkor zseberben a diploma, mivel csak szakmai tárgyak lesznek és gondolom azert akarsz járműmérnöknek menni mert érdekelnek a járművek, ellenkező esetben nem biztos hogy járműmérnökit ajánlom.
A rajz tárgyak érdekesebbek ha volt már szakmai rajzod akkor gyerekjáték lesz, mert ugyan azokat adják le mint középiskola/ technikumiba ha nincs akkor viszont piszkosul nehéz lesz átmenned mert a tanárok 90% retardált a rajzhoz.
Összegezve én ajánlani tudom!
Szia! Köszönöm a válaszod, egyébként szeptembertől erre a szakra fogok járni :D
Lehet hogy nem lesz egyszerű, de megküzdök érte mert nagyon szeretném!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!