Kellene osztályozó vizsgát tennem matekból?
Alt.iskola 2.osztalyatol fel voltam mentve matekbol középiskola végéig.nem érettségiztem matekból
A kerdes hogy jelentkezzetek matek érettségire ha felkészültem úgy hogy nincs év végi jegyem matekból?
12 éve érettségiztem es most egyetemre akarok felvetelizni gepeszmernoki szakra .
Mennyi ido ez az osztályozó vizsga letétele? Egyszerre több éves anyagból is lehet tenni ?
Úgy ne írjon senki, hogy nem tájékozódik, mert félreviszi a kérdezőt. [link] Aktuális szabályzat.
Idézem: "Ha a vizsgázó rendelkezik érettségi bizonyítvánnyal, Magyarországon bármelyik vizsgatárgyból bármelyik
vizsgaidőszakban tehet érettségi vizsgát, függetlenül attól, hogy a középiskolában tanulta-e az adott vizsgatárgyat (azaz
függetlenül attól, hogy szerepel-e osztályzat az adott vizsgatárgyból a középiskolai bizonyítványban), az adott vizsgatárgyból van-e
érettségi eredménye, illetve milyen szintű érettségi eredménye van."
Bármiből érettségizhetsz, olvasd el az aktuális szabályzatot. Attól, hogy nincs jegyed ez sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!