Mit a teendőm ha megbukok vlamiből egyetemen?
Sziasztok!
Bge-PSZK gazdálkodási és menedzsment szak.
Sehol se tudom megtalálni pár kérdésemre a választ: Félévente mennyi tárgyból bukhatok meg anélkül hogy elbocsájtsanak? A megbukott tárgyaimat mikor tudom felvenni legközelebb? Megéri valamiből amiből tudom hogy nem fogok átmenni már el se menni a második ZH-ra hogy ne rontsam le az átlagomat?
#19 Én a legkisebb mértékbe se értem hogy miért akar minden második ember élve megnyúzni egy ártatlan kérdésért, de ha nekik jól esik hagy csinálják, gondolom ez a legnagyobb öröm az életükbe.
A legrosszabb dolog az az hogy el se olvassák a kérdést és a válaszokat, csak megpróbálnak beszólogatni. A #18-as is leírja hogy biztosan hova járok, próbál vicceskedni, amikor szó szerint a kérdésem második sora az hogy hova járok.
Amúgy ez tuti hogy egy ember aki több kommentet rak ki, mert nincs az az isten hogy ennyi ember van aki vagy ":D"-vel vagy valami más emoji-val fejezi be szó szerint az összes mondatát mint egy általános iskola 5.-es, bár ettől a szinttől nem lehet várni sok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!