Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit a teendőm ha megbukok...

Mit a teendőm ha megbukok vlamiből egyetemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bge-PSZK gazdálkodási és menedzsment szak.

Sehol se tudom megtalálni pár kérdésemre a választ: Félévente mennyi tárgyból bukhatok meg anélkül hogy elbocsájtsanak? A megbukott tárgyaimat mikor tudom felvenni legközelebb? Megéri valamiből amiből tudom hogy nem fogok átmenni már el se menni a második ZH-ra hogy ne rontsam le az átlagomat?

ápr. 19. 22:13
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#19 Én a legkisebb mértékbe se értem hogy miért akar minden második ember élve megnyúzni egy ártatlan kérdésért, de ha nekik jól esik hagy csinálják, gondolom ez a legnagyobb öröm az életükbe.

A legrosszabb dolog az az hogy el se olvassák a kérdést és a válaszokat, csak megpróbálnak beszólogatni. A #18-as is leírja hogy biztosan hova járok, próbál vicceskedni, amikor szó szerint a kérdésem második sora az hogy hova járok.

Amúgy ez tuti hogy egy ember aki több kommentet rak ki, mert nincs az az isten hogy ennyi ember van aki vagy ":D"-vel vagy valami más emoji-val fejezi be szó szerint az összes mondatát mint egy általános iskola 5.-es, bár ettől a szinttől nem lehet várni sok mást.

ápr. 22. 18:48
 22/22 anonim ***** válasza:
51%
Szegényeket nem vették fel egyetemre, úgyhogy itt próbálják kiélni kisebbségi komplexusukat azzal hogy rendkívül humorosan sértegetni próbálnak valakit aki náluk többre vitte. Semmi gond öcskösök, sose késő elkezdeni tanulni és jelentkezni egyetemre.
ápr. 22. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!