Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit a teendőm ha megbukok...

Mit a teendőm ha megbukok vlamiből egyetemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bge-PSZK gazdálkodási és menedzsment szak.

Sehol se tudom megtalálni pár kérdésemre a választ: Félévente mennyi tárgyból bukhatok meg anélkül hogy elbocsájtsanak? A megbukott tárgyaimat mikor tudom felvenni legközelebb? Megéri valamiből amiből tudom hogy nem fogok átmenni már el se menni a második ZH-ra hogy ne rontsam le az átlagomat?

2024. ápr. 19. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

atyaúristen mi megy itt :DDDDD

ez a linkmester komment :D tényleg ez a szint az egyetemeken? XD

2024. ápr. 20. 17:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem mész el, még lerontod az átlagodat. Egyes helyett nem teljesítettet, azaz 0-ást kapsz, ammi rosszabb mint az egyes. A tárgyat akkor tudid felvenni, amikor legközelebb indul az a kurzusm
2024. ápr. 22. 01:08
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen jól menne a szekér a kedves kérdezőnek akkor lexarná hogy esetleg a rossz átlag miatt átsorolják fizetősre😁 Tudjuk itt mindenki milliomos menő vállalkozó, senki nem áll be rabszolgának egy céghez😁
2024. ápr. 22. 06:01
 14/22 A kérdező kommentje:

#13 Köszi a választ.

#14 Olvasd el megint az egész kérdést és írd le kérlek hogy hányszor kérdeztem hogy milyen átlagnál raknak át fizetősre. Egy próbát megért az irigy beszólásod, ez most nem jött be, majd legközelebb.

2024. ápr. 22. 09:35
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

a kérdezőnek mindegy már szerintem :D

én biztos fel nem venném ilyen kompetenciákkal.😅😅

ez a szint mint mikor aláírást gyűjtöttek, hogy nekik ne kelljen nyelvvizsga mert így kovid meg úgy kovid XD

egy pdf-et nem tud értelmezni de egyetemre jár 🤡

2024. ápr. 22. 11:37
 16/22 anonim ***** válasza:
28%
dehát valszeg nem elsőre és utoljára bukott meg az aki egy pdf-et nem tud értelmezni....
2024. ápr. 22. 12:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez teljesen hihetetlen, ti emberek elolvassátok az előttetek lévő üzeneteket mielőtt írtok választ?
2024. ápr. 22. 12:14
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

a kérdező a bölcsészmérnökegyetemre jár biztos :D

akkor viszont értem a szintet

https://www.youtube.com/watch?v=ctjFISyZdZg

2024. ápr. 22. 12:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Ki ez a sok frusztrált gyakorizó? Nem vettek fel titeket egyetemre vagy miért vagytok ilyen zabosak? Ha jártatok volna egyetemre, tudnátok hogy semmi gond nincs azzal ha nem sikerül egy tantárgy. Nem úgy működik mint általános/középiskola, nem kell évet ismételni. Valamikor az élet úgy hozza hogy család, munka stb fontosabb mint egy huszad rangú felesleges tantárgy ami csak azért van a tantervben hogy meglegyen a minimális kreditszám hogy elindíthassák a képzést. A válaszokból nagyon jól lejön hogy ki az aki valóban vett részt felsőoktatásban, és ki az aki csak leszólni akar valakit akinek sikerült felvételt nyernie.
2024. ápr. 22. 13:16
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
attól mert mindenkit lepontozol még nem leszel értelmesebb :D
2024. ápr. 22. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!