Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ebben az esetben ti melyik...

Ebben az esetben ti melyik egyetemre mennétek?

Figyelt kérdés

A helyzetem röviden

Még 2022 nyarán végeztem egy informatikai techinkumban majd egy fél évnyi állás keresés után elhelyezkedtem mint alkalmazás üzemeltető.

A munka tetszik meg jól is megy és úgy érzem szakmailag is sokat tanultam. Egy probléma van csak, hogy fizetés nem a legjobb ezért a későbbiekben mindenkép szeretnék majd váltani.

De ezt nem merem megtenni úgy, hogy nincs pár év tapasztalatom és diplomám.

A kérdés itt jön képbe, hogy melyik egyetemre lenne érdemes menni úgy, hogy nekem a minél előbbi papír/végzettség megszerzése a fontos és ha úgy van a szakmában is szeretnék fejlődni.

3 egyetemet jelöltem meg a felvin

Pe mik üzemmérnök informatikus Bprof nagykanizsa levelezon

Bge pszk gazdaságinformatikus levelezon

NJE-GAMF üzemmérnök informatikus Bprof levelezon

Na most a 2 szak között nem tudok dönteni mert a gazdaságinformatikusra sokan mondjak, hogy nagyon kevés használható it tudast ad. Az üzemmérnök informatikus meg bár több tudást ad szakmailag de nem biztos, hogy jó mert halottam ha nem is sokszor de néha előfordul, hogy nem mindenhol tekintik teljes értékű diplomának mert nem Bsc hanem "csak" Bprof.

Ti melyikre mennétek.

ápr. 16. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A sztori végr végül az lett, hogy a pannon egyetemre vettek fel üzemmérnök-informatikus alapszakra sajnos kb 10 ponttal lecsúsztam a BGE-ről.

270 pontom volt oda. Remélem nem lesz túl nagy hártány, hogy bsc helyett Bprof lesz a papíron.

júl. 31. 15:49
 12/13 A kérdező kommentje:
*hátrány
júl. 31. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Jó lesz az! Jó tanulást, sok sikert! :)
júl. 31. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!