Akik voltak ÁOK szóbelin milyen volt? Tudnátok mesélni mennyire tényleges tudást és mennyire motivációt mérnek fel?
Sziasztok!! Ugyan csak jövőre jelentkezem, de szeretnék felkészült lenni. Láttam a videó tárt a sok-sok videóval, azt mennyire kéne tudni/megnézni az összeset?
Önéletrajz motivációs levél tippek?
Kicsit izgulok hogy majd milyen lesz a szóbeli maga, légyszi meséljetek milyen volt
szia! én Debrecenben voltam,nem az az egyetem volt végül első helyen,de nem kérdeztek rá. 4 férfi volt benn, közülük egy professzor,egy kutatóorvos és kettő akiről nem derültek ki a végzettségei. nagyon rendesek voltak,a kinyomtatott önéletrajzomat nézték, abból kérdezgettek,a szituációhoz sem ragaszkodtak túlzottan, hagyták hogy ott is inkább saját véleményt fejtsek ki és ne a lapon lévő opciókhoz ragaszkodjak.nagyon fontos hogy jó kommunikációs készséged legyen és el tudd adni magad,mert pl az emeltjeid szazalekat/jegyeidet nem tudják és nem is fognak rákérdezni. nekem itt ötven pontot adtak és mindenkivel kedvesek voltak.
utólag talán annyit tennék hozzá hogy annak ellenére hogy engem a professzor külön nagyon megdicsért, megjegyezte hogy az önéletrajzomtól megijedt,szóval csak szerényen,az önéletrajzot ns kapd túl (a motivációs levelet szerintem el se olvasták??? sőt,a tanári ajánlást sem.)
egyébként olyan húsz percig tartott ez az egész, abszolúte jó élmény volt,ha esetleg lenne kérdésed írj nyugodtan nekem privátban 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!