Állatorvostudományi Egyetem hallgatói, ténylegesen ennyi a tanulmányi ösztöndíj összege egy félévre tekintve?
Ahogy néztem a felvi.hu-n lévő táblázatban, az idén szeptemberben és a tavaly szeptemberben induló képzéseknek is ugyanennyi volt az összege ami 31 809 Ft félévenként. És ahogy számoltam ez nekem sehogy sem jött ki a hallgatói normatíva öt százalékéra havonta, ami 8330 Ft lenne, hanem ilyen 7900-6400 Ft között mozgott ( attól függ, hogy hány hónappal számoltam, igaz ez nem túlzottan nagy eltérés az megszabott értékhez viszonyítva, viszont az Állatorvosin vannak az egyik legalacsonyabb ösztöndíjak)
Esetleg én értelmeztem félre valamit, vagy ténylegesen ennyi az összeg?
Wait a minute előző válaszolók, nekem a súlyozott tanulmányim 4,15 volt, az ösztöndíj indexem 4,92 és havi 22.000 körül kaptam. Ez a tanulmányi, automat küldik.
Vagy benéztem valamit és ti más ösztöndíjról beszéltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!