Másnak adták a neptun kódom?
Úgy tudom, ha valaki egyetemen tanul örökre ugyanaz marad a kódja.
Fokszon tanultam volt egy neptun kódom, majd kihagytam 3 éves és most alapszakon tanulok, kaptam egy teljesen más kódot.
De vajon miért nem kaphattam meg ugyanazt?
Nekünk anno alapszakon azt mondták személyes adatok alapján generálódik (név, anyja neve, születési dátum amit biztos belevesznek).
Alapszakot és az első mestert más egyetemen végeztem, de ugyanazt a kódot kaptam, viszont mikor a második mestert kezdtem ahol az alapszakot is végeztem már férjezett névvel jelentkeztem úgyhogy új neptun kódot is kaptam.
Nem változott a nevem és ugyanazon az egyetemen folytattam a tanulmányokat.
Bajnak nem baj számomra, csak meglepett és gondoltam megkérdezem járt e így más is
BMEn ez a kérvény:
055 A felvételi határozatban szereplő Neptun kódja mellett másik Neptun kódja is van
Mivel nem tudom melyik egyetemre jársz igy nem tudom megnézni a neptunodat hogy nálatok melyik a kérvény pontosan
Megnéztem a kérvényeket, nincs erre vonatkozóan kérvény.
De nem is értem, hogy mire szolgál ez a kérvény?
Nekem kellene kérelmezni, hogy ugyanaz legyen a kódom mint a FOKSZ-on?
Tehetek én arról, hogy ők nem azt adták?
Egyébként az alapszakos neptun-om-ból, ha átlépek a FOKSZ-os-ba akkor ott is az alapszakos neptun kódom szerepel mostmár ( ami fokszon nem az volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!