Csak annak van esélye, aki a Corvinusról jött ki?
Vagy esetleg van értelme másnak is??
Szerintem igen, de néha itt olyasmiket olvasok, hogy minden szar, csak a Corvinus, meg még két egyetem, a többi kb kuka, és mindenkinek a diplomája kuka, plussz úgyis telített a piac.
Ez egy baromság, vagy tényleg így van? Világosítsatok már föl, mert a kedve elmegy az embernek sokszor.
Kezdjük ott, hogy a BCE-n a 10-es években változások történtek és lecsippentettek kb 6 ezer diákot és 4 kart.
Folytassuk ott, hogy igazából csak gazdasági és társadalmi területen tanulhatsz, ami nyilván nem az alfa és omega.
Azt is vegyük figyelembe, hogy a hallgatói "anyag" satnya, nem csak a BCE-n, hanem más oktatási intézményekben szintúgy, ezért a minőségi munkavállalót kereső vállalatok számára nem elég a BCE keretein belül halászni.
Ha csak gazdasági területet nézünk, akkor is min ott a BME, BGE és akkor már pár secunder intézmény. (direkt csak pesti egyetemet nevesítettem)
Szóval mondjuk egy BCE-n nem tanulhatsz jogásznak, orvosnak, mérnöknek, matematikusnak, színésznek, bölcsésznek, pszichológusnak... Ezek pedig szintúgy fontos munkakörök...
Tanár is csak max közgázt oktató lehetsz, de ahhoz előbb a diploma mellé releváns tapasztalattal is kell rendelkezned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!