Nyíregyi Fősuli: milyen jót és rosszat hallottatok róla? Esetleg nincs benne a munkaadók "kíméljenek" körében? Nem tok dönteni!
Figyelt kérdés
Most lehet jelentkezni keresztfélévben és kinézetm a Bsc gazd. és menedzsment szakot levelezőn, ami feltűnően olcsó. Nagyon: 90.000/félév. Miért nem megy oda senki? Gábor Dénes meg Kodolányi kategória? Biztos, h nem egy BME, de nem is akarok P.h.d.zni... Egy másik suliban vagyok negyedéves és ezért lenne fontos, h tudjam, nem feleslegesen dobok ki egy csomó pénzt és energiát. Vagy esetleg várjag szeptemberig?2010. okt. 26. 19:37
1/3 anonim válasza:
Inkább várj... sem a suli, sem a szak nem egy nagy durranás...
2/3 anonim válasza:
Én ezt hallottam róla:
http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
:D
Egyébként nem tudom, hogy milyen, nem járt oda mostanában ismerősöm, de nincs nagy neve.
3/3 anonim válasza:
Az ofőm azt mondta, hogy a nyíregyházi fősulira inkább ne menjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!