Az emelt szintű érettségire mikor jön a vizsgaértesítő?
Figyelt kérdés
Már befejeztem a középiskolát, de szintemelőre jelentkeztem külön. Az lenne a kérdésem hogy a vizsga helyszínéről, idelyéről a vizsga értesítő mikor szokott megjönni?2024. márc. 26. 11:24
1/4 anonim válasza:
Nekem tavaly április vége felé jött.
2/4 anonim válasza:
Remélem, nem magyarból vizsgázol 😳
Nekem a vizsga időpontja előtt nem egészen 2 héttel érkezett meg.
3/4 anonim válasza:
Máskor mielőtt bármit aláírsz, olvasd el, hogy mi az! Amikor vizsgára jelentkezel, aláírod, hogy megismerted a vizsgaszabályzatot, abban meg az ilyesmi le van írva.
4/4 anonim válasza:
#3 Én tényleg ismerem a vizsgaszabályzatot, és hidd el, hogy pont ez nincs benne leírva. Megyénként változhat, valószínűleg Budapesten küldik ki legkésőbb. A vizsgaszabályzat egy hosszú jogszabály, még a tanárok közül is kevesen értik maguktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!