Szerinted az iskolákban szükság van a hittan órákra és miért?
De nem azt mondtad, hogy suli sem kell? :)
A "régi" oktatàs kitermelt azért pàr értelmes embert.
Bocsi, de szerintem kevered a szezont a fazonnal és meglehetősen rossz következtetéseket vonsz le.
IQ teszt? :)))
,,De nem azt mondtad, hogy suli sem kell? :)
A "régi" oktatàs kitermelt azért pàr értelmes embert."
Értelmesen tönkre tették a bolygót!
De egyébként jó ,hogy írtad az iq tesztett ,mert én szerintem azt is meg kellene reformálni vagy kiegészíteni egy empátia tesztel ,mert a mai társadalom egy érző embernek kegyetlen.Túl sok az értelmes,érzelem mentes ,,kedves" ember!
Az a baj ,hogy környezet védelmi órárra is egyre nagyobb szükség lenne ,de ezzel párhuzamosan kellenek olyan órák ,mint a hittan ,ami egy minámálisan hozzá járul ahhoz ,hogy az emberek egy kicsivel erkölcsösebbek legyenek illetve együttérzők.
Kérlek hagyd màr abba, az okos emberek teszik tönkre a földet, nem az a sok edukàlatlan egyed aki még olvasni is alig tud, veszi a hulladék ételt, nincs tisztàban egyéb mérgek kàrtékony hatàsàval stb...
Mert biztosan agyonképezték őket a suliban 🤣
Szóval szerinted meg kellene reformàlni az IQ teszteket is???
Mire, gyogyó tesztre ???😁
Jaj, ennyit rég nevettem 🤣
,,Mert biztosan agyonképezték őket a suliban 🤣"
Hát igen.De ez is a jelenlegi rendszer végett van mert túl ,,hatékony".
Ha valami értelmesebb oktatási rendszert találnának ki az értelmesebbek akkor talán nem lenne ez sem.
Te kevered az EQ és az IQ fogalmàt.
Szerintem inkàbb menj a suliba és tanulj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!