Szakdolgozatban a 60 ezer karakter szóközökkel vagy szóköz nélkül értendő?
Figyelt kérdés
Nem, nincs róla több információ, csak hogy 60 ezer karakter szükséges2024. márc. 17. 00:21
1/10 anonim válasza:
Ha nincs fixálva (amit furcsállok, mert kötelező megadniuk valamelyik szabályzatban), akkor szóközök nélkül.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig nincs, köszi!
2024. márc. 17. 10:55
3/10 A kérdező kommentje:
1:
Nem jól tudtad.
Sikerült beszélnem illetékessel és mondta, hogy szóközzel számít, ha más nincs megadva.
Ha szóköz nélkül lenne, arra lenne külön felhívás, de így "természetesen" szóközzel.
2024. márc. 19. 13:18
4/10 anonim válasza:
Melyik egyetem, melyik kar, melyik szak?
5/10 A kérdező kommentje:
Ez minden egyetemnél így van.
2024. márc. 19. 16:44
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Nem teljesen mindegy?
2024. márc. 19. 21:41
8/10 anonim válasza:
Nagyon nem.
Amennyiben nincs az egyetemektől hivatalosan elvárt pontossággal meghatározva a szakdolgozatok követelménye egyik dékáni rendeletben sem,
úgy jelentem az Oktatási Hivatal, vagy az OKM-EMMI jogutódjaként a Belügyminisztérium felé.
(Ahogyan azt már többször is tettem korábban, sikeres végeredménnyel.)
9/10 A kérdező kommentje:
Sok sikert!
2024. márc. 19. 22:00
10/10 anonim válasza:
Szóval:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!