Ha az EU kohéziós politikájáról írom a szakdolgozatomat, mit írjak bele, ami önálló gondolatnak számít?
A kohéziós politikát mutattam eddig be, de eddig igazából csak összeollóztam különféle könyvekből az infókat, átfogalmazva, lerövidítve. A konzulensem is mondta, hogy mivel BTK-s vagyok, így nekem elég leíró formában, tehát nem szükséges kutatás.
De most elakadtam, mert az intézmények, szervek, eszközök és a története elég tényszerű, ehhez nem tudok csak úgy kitalálni, következtetni semmit. Tulajdonképpen egy wikipédiára hasonlít most az egész. Mit tegyek bele, hogy látszódjon, hogy azért gondolkodtam is, ahol lehetett? Valószínűleg a jövőbeli kihívásokat próbálom kifejteni magamtól, illetve majd magamtól elemzek benne pár ábrát, de mi több kellene szerintetek?
Én arról írnék, hogy vannak a nettó befizető és a nettó haszonélvező országok. Legalábbis én régebben így tanultam. Ennél a Kohéziós Alapnál is 15 Eu tagország szerepel a támogatható országok között, a többi ország ez esetben nem jogosult. Erről lehet pár önálló gondolatot, véleményt megfogalmazni.
Uh ez nagyon jó ötlet!!
Nagyon köszönöm nektek!:)
Még azért elfogadok több tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!