Mennyire gyakori és mióta jellemző az, hogy a szülő a gyengébb képességű vagy trehány gyereke miatt a tanárt okolja?
Szerencsére ez egyelőre egyedi eset, ritkán fordul elő, de rendkívül dühítő pedagógusként.
Főleg ha alattomosan azonnal a vezetőségnél él a panaszával, a pedagógust kikerülve, az esetleges problémát soha nem említve neki.
Ez nem egy autómosó vagy luxusszálloda, ahol "első a vendég"😙 "mindent a vendégért" "bármit is csinál" szolgáltatás, hanem egy fcking intézmény ahol a nevelés a cél!
Felelősségre vonnak, amiért ötösnél kisebb jegyet merünk adni. Az agyamat eldobom. Mi van az ilyennek a fejében?
Nem jellemző.
Te még fiatal tanár vagy? Életemben nem hallottam a "fcking intézmény" kifejezést, és el nem tudom képzelni, ki használhatja.
1# 40 felé még fiatalnak számít?
Szerencsére a pártomat fogta a vezetőség, mert ismernek.
A vicc az, hogy még a tőbbi gyerek is meglepődött ezen a húzáson.
Undorító, gyáva dolog hátba támadni. Az incidens előtt egy nappal beszéltem is a szülővel és meg sem nyikkant. Az igazgatónak kiforgatta a szavaimat, hazudott is.
Na mindegy, szerencsére megszabadulok tőle.
Az emberi kétszínűség mindenütt jelen van sajnos.
Én csak a gyermeket sajnálom, ha a szüleitől ugyanis ezt a mintát látja, ő maga is hasonló embertípus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!