Üdv. bentlakásos lovasiskola Mo-n?
Figyelt kérdés
Van Magyarországon bentlakásos lovasiskola vagy olyan bentlakásos középiskola ahol lehet lovagolni?
Több könyvben (igaz a legtöbb eredetileg amerikai) olvastam olyan középiskolákról ahol lehetett lovagolni esetleg kifejezetten lovasiskola volt és amellet tartottak "normális" órákat.
De ettől függetlenül én kíváncsi vagyok
jan. 27. 17:02
1/5 anonim válasza:
Sajnos szerintem nincs, eddig én nem találtam pedig sokat kerestem, minden álmom lenne
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is azért kérdeztem, de ha nincs az ellen mi nem tehetünk😔😶
jan. 27. 17:44
3/5 anonim válasza:
Most megint rákerestem és képzeld mégis van! Csak egy van sajnos Magyarországon, Bábolnán, nem tudom pontosan milyen
4/5 A kérdező kommentje:
Utána olvastam annak amit írtál,ott erdészetet meg mezőgazdaságot tanítanak egyik se rossz de én nem ilyenre gondoltam.
Azért nagyon köszönöm😊
jan. 27. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!