Szakváltás vagy otthagyni az egyetemet?
Figyelt kérdés
Nem lett meg a vizsgám, szóval mindenképpen egy évet csúszom.. Ráadásul egymásra épülnek és szerintem ha szerencsém is van, ennyiből nem úszom meg. Át akarnánk menni többen de anyám hallani sem akar róla. Gazdasági szakra járok és itt nagyrésze ugyanaz.jan. 26. 07:20
21/21 anonim válasza:
Nem olvastam vissza a válaszokat, de szeretném elmondani, hogy bukni egy vizsgán nem a vilagvege ha csúszol akkor se, főleg első évben. Az a legnehezebb év szerintem minden gimnáziumbol szabadult diák számára. Én fogorvosira jártam, és a negyedevet 2x jártam, ugyanis nem lett meg a farmak szigorlatom, és utána nem tudtam már elmenni újra mert kimentem erasmusra. Ritka ha valaki nem csúszik! Nem a világvége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!