Szivathatnak egyetemen így az oktatók?
Sziasztok!
Én első féléves hallgató vagyok egyetemen és most zárult le a félévem (átmentem.) de nagyon sokszor azt éreztem, hogy az oktatók direkt nem adnak jó jegyet. Van egy tanár aki papíron kér számon és én tényleg sokat tanultam, tele is írtam a lapot (nem adtam mindenhol teljes valaszt, voltak amiket kihagytam miutan utanna neztem), de nagyon is a lényegét irtam le. Egyébként töri jellegű a tárgy tehát Kádár hatalomra kerülése, 56-os forradalom ilyene. Ezeket én tudom, hogy hogyan történtek mert nem egy forrásból tanultam rá meg hát 5ös töri érettségit irtam :) De 2est adott. Ez azért zavar mert én ha 4es nem is de egy 3ast ért az a dolgozat. De másból is 2eseket ad folyton.
Volt másik tárgyam ahol online teszteken írtunk és a gép adja ki az eredményt és megbuktam. Jöttem pótvizsgázni semmi +rákészüléssel és 3as lett. Tehát mivan? Ennél is tudom, hogy jól irtam már elsőre is.
Tehát van ilyen, hogy a tanárok direkt 2est adnak mégha amugy jól összefoglaltad amit kell, meg látszik, hogy érted a tárgyat.
TTKs vagyok, és nálunk majdnem mindenki megy a minél jobb jegyre. Kissebségben vannak akik a 2esnek örülnének, és nem mennének el javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!