Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mivel szivathatnánk gólyahéten...

Mivel szivathatnánk gólyahéten a gólyákat középiskolánkban?

Figyelt kérdés

Egész héten szivathatjuk a 9.-eseket, de nem túl durva feladatokkal. Eddig olyanokat csináltunk, hogy pl. énekelniük kellett a "süss fel nap"-ot, és közben kézenfogva kellett járkálniuk a suliban, meg szerelmet kellett vallaniuk a büfésnéninek, meg ilyesmi.:) Pls írjatok ötleteket, tippeket, mert már most kezdünk kifogyni a szivatásokból.:S:D

16/L

2009. nov. 23. 18:20
 1/6 A kérdező kommentje:

Jah és ha az a véleményed, hogy a szivatás marhaság, akkor inkább ne is írj! Én itt mosst ötleteket várok!

Én is voltam gólya, engem is szivattak. Szerencsére a mostani gólyák közül is mindenki bulinak fogja fel.:)

2009. nov. 23. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:

mi verebek voltunk, na mind1

szóval nálunk az volt, hogy be kellett öltözni: gumicsizma, cumi, bugyi a rövidnadrágra, stb.

így kellett végigsétálniuk a városon

közben esernyőzve kellett menniük, micimackót és "krúdysok bagyunk mi fasza gyerekek"-et kellett énekelni

összefirkáltuk az arcukat, meg hasonlók

legyetek kreatívak ;-)

2009. nov. 23. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
:):) Ez jó, de sajnos csak iskolán belül szivathatjuk őket, és csak óra közti szünetekben, tehát az utcára (városba) nem vihetjük ki őket.:/
2009. nov. 23. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hozhattak táskát, csak fém vödröt. Abba kellett pakolniuk. Viccesek voltak a buszon...

Kifordítva kellett felvenni a pulcsit.

Láncot kellett fogniuk, úgy közlekedhettek.

Minden reggel kellett Milka csokit tenniük a 12-sek asztalára. Hordhatnának vicces kitűzőket is.

2009. nov. 23. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Háhá:D köszi. Ez a pulcsi kifordíításos jóóó!:D
2009. nov. 23. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Főleg, ha van válltömésük is :)
2009. nov. 23. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!