Az egyetemen a 0 kredites szabadon választható tárgyak beleszámítanak a diplomához kötelezően, tetszőlegesen választandó szabadon választható tárgyak közé?
Ez milyen szak, melyik intezmeny?
En meg ilyet nem lattam, hogy db-ra van megadva, hogy hany szabadon valaszhatot kell felvenni, pedig jartam mar 3 intezmenyben. Mindenhol a kreditszam volt megadva, hiszen nem biztos, hogy egyseges a kreditszama mindegyiknek. Van, ahol ha tobb kotelezoen valaszhatot veszel fel, akkor azok szabadon valaszhatoknak lesznek beszamitva.
Köszi a választ.
Végülis van kreditszám megadva, hogy mennyit kell szabadon választhatóból, de mintha lenne olyasmi kikötés is mellé, hogy legalább 4 szabadon választható tárgyat kell teljesíteni. Ebben az értelemben gondoltam, hogy vajon ha megvan a szükséges kreditmennyiség 3 tárgyból, akkor a 4-edik, 0 kredites tárgy beszámít-e 4-ediknek?
"de mintha lenne olyasmi kikötés is mellé, hogy legalább 4 szabadon választható tárgyat kell teljesíteni"
És mi lenne ha megnéznéd a tantervet? Nem írtad le hova jársz, akkor nézz utána magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!