Ha záróvizsgán csak az egyik tételről tudok beszélni, az egyből bukás?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a védés sikerült, valamint az első húzott tételt is szépen elmondtam viszont a második húzott tételről max 1 mondat jut eszembe. Ilyenkor megpróbálnak kérdésekkel kihúzni valamit, vagy egyből bukás?
(Prof.Dr.Beles kíméljen a válaszától.)
2024. jan. 15. 13:05
1/8 anonim válasza:
Nálunk megpróbálnak kérdésekkel kihúzni. De persze ha úgy se megy, akkor bukás.
2/8 anonim válasza:
Attól függ... Mérnöki szakon nem próbálnak kihúzni. Egyenes bukás..Magolós human vagy kevésbé neves gazdasági szakon lehet...
3/8 anonim válasza:
"(Prof.Dr.Beles kíméljen a válaszától.)" XDDDDDDDDDDDDDDD
Híre ment nekííjje :D
Mindig mondtam, hogy tajparaszt :D
Nincs egyből bukás, ha már végigszenvedtél pár évet, nem az a céljuk, hogy meghúzzanak. Tanulj azért rá, készülj, de segíteni fognak.
Bátorság, sok sikert :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató és biztató szavakat! :)
2024. jan. 15. 20:17
5/8 anonim válasza:
Én is ettől félek hogy nemfogok tudni róla mit mondani ha meg ök kérdeznek akkor meg màr rég rossz :/
6/8 anonim válasza:
Nàlunk TVSZ-brn úgy van hogy normàlb2 tételes vizsga esetén ha az egyik önmagàban bukó akkor 2-esért mész de minimum 4-est meg kel ütni a màsikkal. Kivéve ZV, mert ottha egyik bukó akkor az egész bukó. Sőt ha olyat kérdez a tanàr ami nagyon alap és nem tudod arra is buktatnia kell TVSZ szerint. Ez mondjuk szerintem ritka.
7/8 anonim válasza:
Végül nem volt semmi extra. Maga a védésnél kaptam 1-2 izzasztó kérdést amiből kivàgtam magamat a tételhúzàsnàl màr nem volt gond az viszonylag simàn ment 4-est kaptam:) #5 Voltam és ha valaki olvassa tényleg azt tudom ìrni amit màr többen másik kérdések alatt h ne gondold túl. Annyi hogy úgy mindenhez tudj valamit mondani még ha hülyeség akkor is mert a semmire nem tudnak jegyet adni ezt a tanárok mondták nekünk előtte tippként.
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Nálunk sem volt semmi extra végül, kicsit túl lazán is kezelték a vizsgát szerintem, szóval ha a témádról tudtál bármit mondani, már nem volt bukás.
2024. máj. 15. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!