Ha nem írtam alá jelenlétit akkor pluszba fizetnem kell mert meg se jelentem és még ráadásként újra fel is kell vennem a tárgyat?
Szóval vizsgáztam egy tárgyból, többször ebben a vizsgaidőszakban nem is lesz rá lehetőség. Én nagyon izgultam mikor beszedték a lapokat és ezután mindenki felállt és ment is ki a termekből. Mivel a tanár nem szólt és az eddigi vizsgáimon körbeadták a jelenlétit vagy már a vizsga kezdetekor aláíratták velünk én teljesen megfeledkeztem róla.
Beírta hogy nem jelentem meg és valszeg a többi 90 embert is beírta. Ilyenkor semmit nem lehet tenni?
Persze írok ezt mindenképp terveztem, de volt már vele egy pár embernek gondja és nem szokott egyáltalán megértő lenni.
Ha vele nem lehet megbeszélni máshoz lehet fordulni?
Persze én hibám, hogy én naív azt gondoltam aláírattja velem a jelenlétit és kész. Mindennek lehordott, ami nem lep meg, de tök szarul esik, mert még látogattam is az óráit, de ő azt mondta hát ez biztos nem így van, ráadásul még a magánéletemben is turkált. Aztán meg sóhajtozott, hogy ő mennyire jólelkű.
Természetesen a legtöbb diák azért kap nála szép jegyeket, mert ugyanazt a feladatsort adja fel évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!