Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Technikumból hogy jelentkezhet...

Technikumból hogy jelentkezhetnek át másféle technikumba?

Figyelt kérdés

9.es vagyok, jelenleg közgaz technikumba járok, de nem bírom! Akármennyit tanulok, 3asnál jobb jegyet alig ha kapok, úgy hogy eddig szinte kitűnő tanuló voltam. osztályfőnökünk pedig elmebeteg , hihetetlen szarul tanít , aztán minket szid ,hogy milyen a hozzáállásunk és hogy váltsunk iskolát (Az lesz) úgy, hogy az osztály fele bukásra áll a tantárgyából.

Egyébként teljesen őszintén mondva nem érdekel a közgaz, en a nyelvoktatás miatt jöttem ide. Az viszont valóban jó, de sztem nem ér annyit.

Eleve olyan családban élek ahol ez nem elfogadott, tehat nap mint nap szétszednek lelkileg. Eszméletlen szar érzés egész nap ezt hallgatni, amikor tényleg próbálkozom, meg pont ők erőszakoskodtak , hogy ide jöjjek.

Eredetileg cukrász technikumba szerettem volna jelentkezni , ez szerintetek hogy lenne megoldható?

Tudom, hogy valószínűleg újra kéne kezdenem az iskolát, ami nem baj, de kivancsi lennék ha valaki csinalt már ilyet, hogy csinálta, hogy vették át, kellett-e ujra felvételit írnia, stbstb

#felvételi #Technikumk #Középsulii
jan. 14. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel a kiszemelt iskola igazgatójat és telefonon elmondja, hogy és miként tudsz átiratkozni. De csak akkor, ha van üres helyük.
jan. 14. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, jellemzően át tudnak venni, ha időben lépsz még az is lehet, hogy nem veszítesz évet. Technikumban két éves az alapképzés. De ha mégis, akkor is ez az útja. Lehet, hogy a rendes felvételi rendszerbe terelnek (arról sem vagy még lemaradva), de valószínűbb, hogy nem.
jan. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!