Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az elsőéves egyetemista...

Az elsőéves egyetemista hallgatók mikor jelentkezhetnek a Mathias Corvinus Collegiumba?

Figyelt kérdés
Plusz milyen képzes(ek)re lehet jelentkezni? Illetve milyen nehéz bekerülni? Mi kell a bejutáshoz? Láttam a junior programukat, de azt olvastam, hogy olyanok jelentkezhetnek akik most fejezik majd be a tanulmányaikat középiskolában. Viszont ezt nem értem, mert elvileg ez egyetemistáknak szólna.

2023. okt. 12. 21:19
 1/1 anonim válasza:

Az MCC-nek van általános iskolás, középiskolás és egyetemi programja. Az egyetemi program első éve a juniorképzés, ide valóban minden tavasszal az aktuálisan érettségizők jelentkezhetnek.

Aki elsőéves egyetemista, az a szakosodást jelentő iskolarendszerbe tud felvételizni tavasszal, ez pont másodévtől indul, itt a tavalyi kiírás? [link]

A bejutáshoz kell kidolgozott prezentáció és utána tesztek + szóbeli beszélgetés. A túljelentkezés mindig sokszoros, ezt tudom. Aki viszont talpraesetten, határozottan, meggyőzően érvel, annak jók az esélyei.

2023. nov. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!