Szerintetek van értelme folytatni az egyetemet?
Tanári szakra járok. Alapvetően szeretek odajárni, én választottam. Első félév egész jól ment, második félévben 2 tárgyat buktam, amin mások is hasaltak rendesen. 54 kredittel indítottam a 2. évet
A mostani, 3. félév viszont nehezebb. Sajnos a helyzetemen az se változtat, hogy rengeteg probléma van a családban, rengeteg nézeteltérés, cirkusz, stb. Most kaptam észbe, hogy amennyi időt csak lehet, a koliban kéne töltenem. De! Úgy néz ki, hogy ebben a félévben nem fog túl sok kredit összejönni, jó esetben is egy 20-ra tippelek, de inkább olyan 15 lesz a biztos. Folytassam így?
Rendbe kell tenni az életed, a lelki világod, és ezzel párhuzamosan tanulni kell, ha kell, segítséget kérni!
Szóval szerintem nem célszerű abbahagyni
Mármint a szakmai tekintetben nem tudsz segítséget kérni, vagy a pszichés (lelki) dolgokban?
Nem volt egyértelmű
Akkor legalább a környezetedben próbáld meg elmondani a valós érzéseket, s közben pedig tudsz tanulni, mert akkor a lelki dolgok rendben lehetnek, így...
Van ennek akadálya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!