Mit tegyek szerintetek?
Szerintem ha már kamuzol, akkor olyat kamuzz, amivel nem buksz le az első alkalommal... A téli szünet január 7.-éig tart.
Tessék, ötödik oldal:
F*szom ki van már a "há ez kamu mert én aztán tudom és most úgy megmondom" válaszokkal.
"én is visszakiabáltam"
"teljes erőből berúgtam a szobaajtómat"
"Utána órákig rosszul voltam fizikailag, hányingerem volt, teljesen ködös volt az agyam, és egész éjszaka képtelen voltam nem hogy a tanulásra de az alvásra is."
Az ilyen teljesen felesleges tevékenységek helyett a tanulásra kellett volna fókuszálni. Az nem mentség a bukásra, hogy képtelen vagy megfelelően menedzselni a saját idődet. Ezek helyett a teljesen felesleges dolgok helyett ha leülsz és a tananyagra fókuszálsz vélhetően jó eséllyel abszolválod a tárgyat. A tanár részéről pedig elvárt azt objektív értékelés, azt fogja osztályozni amit a felelet során nyújtasz, teljesen mindegy hogy te bohóckodtál előző nap vagy tanultál becsületesen, ez nem lehet az értékelésnél szempont. Saját magadnak köszönheted azt ha megbuksz, tekintsd tanulópénznek, majd legközelebb nem bonyolodsz felesleges vitákba vagy nem rugdosod az ajtót hanem tanulsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!