A diploma jegy hogy jön össze?
Eddig úgy tudtam, hogy a szakdolgozatra kapott jegy + az államvizsga tétel jegyből jön össze.
DE olyat is hallottam, hogy az átlag is számít végig? (Amiket a tárgyak után viszek)
Tudom minden suliban más, nézzem meg a honlapon. Már megtörtént, de nem találtam ezt kifejtve, hogy pontosan miből jön össze.
Tesóm csinált egy fokszos diplomát és ő úgy emlékszik, hogy amikor ment védeni a dolgozatot az államvizsgán előtte ő már magára a dolgozatra kapott egy jegyet.
Akkor most az egész féléves átlagok, a szakdolgozat ( maga az írott), a védés, vagy az államvizsga tételre kapott jegy alapján adódik össze a diplomába beírt jegy? Nagyon érdekelne. Már csak azért is, hogy van e "értelme" nagyon megnyomni az átlagot, vagy ne arra fektessem a hangsúlyt, hanem az államvizsgára és a szakdogára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!