A metropolitan egyetem műveszeti karán lévő képzések mint csak önköltséges formában léteznek?
Ha tehetném oda jelentkeznék legelsőnek. Igazából nagyon tetszik a televizios musorszerkesztes, fotografia a METU-n. Ezek érdekelnek engem a legjobban. Ha csak önköltséges formában indul, akkor eléggé elszomorító. Hogy sehol máshol nem lehet ehhez hasonlókat tanulni, illetve elsajátítani, majd persze kapcsolatokat kötni a jövendőbeli munkahely keresés miatt. Más egyetemeken a média-kommunikáció tetszik, de hát az nem hiszem mennyire áll közel ezekhez a művészeti szakokhoz.
Ettől elvonatkoztatva, még keleti nyelvekkel is szívesen tanulnék tovább, csak bár nem tudom a jövőben mire lesz szükség és melyik munka irány fog később megfelelő pénzmennyiséget hozni. Hallottam, h pl.: kínai, koreai multivállalatokhoz is szoktak emberek kerülni.
De mindegy is..
Előre is köszönöm mindenkinek a kedves segítségét!!!
Egyetemválasztás során nézdd meg a tantervet (hogy érdekel-e a szak), illetve nézz utána mit dolgoznál vele és hogyan néz ki egy ilyen karrier, pl mennyi fizetésre számíthatsz, könnyű-e elhelyezkedni, van-e homeoffice, mivel jár a munka, milyen arányban csinálnád azt, ami tényleg érdekel stb. Ezeket az interneten is megtalálod, de még jobb, ha találsz valakit, aki személyesen válaszol a kérdéseidre. Ilyen személyt szintén találhatsz az interneten, pl LinkedIn-en.
Nézdd meg milyen specializációk vannak.
Illetve lehet ilyen szak nincs máshol, de van hasonló más szakként, specializáció vagy minor formájában. (Van egy barátnőm, aki direkt elkerülte a metu-t, és talált valami jó specializációt más egyetemen, ami kb ugyanazt tudja.)
Nem az #1 vagyok. Nekem természettudományi karról van diplomám és infó karon mesterezek.
Nekem kellett a "nyomás". Viszont a döntést meghozhatod 15 év múlva is, akkor is előtted lesz még a ledolgozandó éveid több mint fele. Válthatsz karriert bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!