Egyetemről elbocsájtás ilyen esetben? (többi lent)
Szóval az a helyzet, hogy ebben a félévben volt egy tantárgyam, amiből 3 számonkérést követően sem mentem át. (zh, pótzh, pótpótzh)
Az elbocsájtás feltételeinél találtam olyat, hogy: "Azonos szakon, ugyanazon tantárgyból a 2012. szeptember 1-jét követően tett sikertelen vizsgáid (szigorlataid) száma eléri a hatot."
Szóval a kérdés az, hogy így nekem még hány lehetőségem van ennél a tárgynal? Mert a kikötésben az van, hogy ha vizsgáid száma eléri a hatot, de én ennél a tárgynál még egyszer sem próbálkoztam vizsgával csak zh-val, ami az aláírásért ment. A kérdésre egyszerű válaszra gondolok: a zh-k nem számítanak vizsgának szóval még egy lehetőséget sem használtam el a hatból, de lehet, hogy én értek valamit félre és a próbálkozott zh-k száma is beleszámít a hat próbálkozásba.
Kérlek ne trollkodjátok szét a válaszadást. Szerintem csak én parázom túl a szituációt.
Igen, valóban volt ilyen, de kb pont egy éve az állam eltörölte ezt, így gyakorlatilag akármennyiszer próbálkozhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!