Bge vs Corvinus?
Corvinuson végeztem az alapszakot, nem akkora nagy szám mint ahogy anno gimiben én azt gondoltam. ELTE-n végeztem a mester, szerintem ott magasabb is az oktatás színvonala, BGE-ről sajnos nincs tapasztalatom.
Nem volt azért itt se olyan vészes a követelmény, ahhoz képest hogy lefölözik a jó tanulókat a magas ponthatárokkal sok töltelék tárgy volt meg olyan szakmai tárgyak amikkel elég lassan haladtunk. Teljesítményvágy az mondjuk megvolt, sok a törtető hallgató, de sajnos a nagyképű is (lehet ez továbbképzésen kevésbé feltűnő, de alapszakon sokan elhitték magukról hogy Ők a valakik). Tanári gárda változó, voltak akiket ki kéne onnan tiltani de nagyon jó tanárokat is ki lehetett fogni. ELTE-n nekem például ez tetszik hogy szinte minden tanár hozza ugyanazt a szintet, nem 50-50% hogy egy kiváló szakember fog órát tartani vagy vki aki azt se tudja szinte hogy milyen tárgyat kéne tartania.
Én még 2019-ben végeztem, akkor se lehetett megkerülni az egyetemen a politikát, de így hogy ennyire Fideszes hely lett én már nem tanulnék újra itt. De ez már csak szubjektív vélemény, lehet vkinek ez inkább jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!