Mennyire gáz, ha otthagyom az egyetemet már az 1. félév után?
Ha mégsem ezt akartad és hagytad magad rábeszélni akkor ne erőltesd tovább, főleg ha nem is érdekel, mert így nincs értelme és később ha dolgozni fogsz akkor normális teljesítményre sem leszel képes amiért úgy kivágnak mint a sicc.
Hagyd abba, tanulj azt amit akarsz, próbáld meg. Ameddig nem jutsz be addig menj el dolgozni, tanulj valami tanfolyamot pl.: nyelvet, jogsit csináld meg vagy tudom is én
Kérdező:
Az, hogy mások mit csináltak egyetem helyet nem jelenti azt, hogy neked is azt kell csinálni.
Neked kell tudni, hogy szeretnél még tanulni csak nem a mérnökin vagy elmész dolgozni. Ha államin vagy és abszolút nem érdekel akkor még most íratkozz ki, mert utána vissza kell fizetni az eltöltött állami féléveket.
Tárgyak felével csúszni az nagyon sok, nehezen lehet behozni főleg, ha nem is érdekel.
Találd ki, hogy szeretnél e tanulni, ha igen mit. Van e elég pontod hozzá, vagy szakma. És amíg fel nem vesznek menj el diákmunkára a diákod még él.
Az előző válaszolókkal értek egyet.
Csak akkor tanulj valamit, ha ALKALMAZNI AKAROD AZ ÉLETEDBEN .
Minden más tanulási tevékenység csak marháskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!