Milyen felkészítő könyveket, kurzusokat ajánlanátok a központi felvételire?
Néhány gimi szokott indítani felkészítőt nyolcadikosoknak, ezek ingyenesek szoktak lenni.
Én központi felvételire egyedül készültem, a feladatsorokat oldottam meg. Google playen van a "MatematicA" nevű alkalmazás, nem csak matekból vannak benne feladatsorok összegyűjtve. Ki tudod választani külön a feladattípusokat, hogy ez alapján gyakoroljatok.
A felkészítő könyvekkel az a bajom, hogy nagyon sok nem egy szinten van a tényleges feladatsorokkal
"Néhány gimi szokott indítani felkészítőt nyolcadikosoknak, ezek ingyenesek szoktak lenni."
Miért lennének ingyenesek?... Talán ha kimondottan felkészítőnek hívják, akkor kell, hogy ingyenesek legyenek, de azt hiszem, van olyasmi is, hogy máshogy hívják, mégis ugyanaz a lényege, és fizetős. Ilyenekről is érdeklődj, kérdező: tanulmányi verseny esetleg vagy ilyesmi, az a lényeg, hogy a bejövő osztályoknak mit szerveznek, azt derítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!