120-as IQ-val van esélyem az orvosira?
Ez rajtad múlik
Ezek az iq tesztek azért nem mutatnak pontos eredményt, szóval én nem nagyon hinnék neki.
Ha megy a biosz/kémia nyilván van esélyed
Ha 120 IQ lenne akkor tudnád, hogy okos vagy, mert nem ilyen jegyeket szeretnél +tudnád azt is, hogy ennek megállapítására sokkal komplexebb teszteken és vizsgálatokon kéne végig menned és nem a gyakori kérdések oldalon akarnád megerősíteni mások által az önbecsülésedet, csak mert egy halvány szikra fellobbant benned egy random teszt eredménye miatt, ami megkérdőjelezhető…
Tanulj sokat és szerezz jó jegyeket és gondold át mi szeretnél lenni anélkül, hogy a Dr. Titulus lebegne a szemed előtt…mert nem csak ezzel a címmel lehet a társadalom számára elismert…
Elsőként tanult meg magadat szeretni és minimum egy olyan átlagot eléri, amivel saját magadra lehetsz büszke…ha maximalista vagy, de lusta az igazán szar kombináció = depresszió…szóval ajánlom ne erre fecséreld el az időd, hanem tanulj…
És nagyon remélem, ha mégis az orvosira mész azt nem a társadalmi nyomás miatt teszed, hanem azért mert örömmel tölt el a fehér köpeny hordása és az embereken való önzetlen segítés akarása +engem mindig is vonzott, az hogy kórházban szeretnék dolgozni…nekem ez olyan érzés mintha az előző életemben is ez lett volna a hivatásom…
Természetesen ezt már egy elhivatottság és csak abban reménykedem, hogy legalább szereted tanulni a biológiát és a kémiát…mert ha nem akkor csak tudd…emberek élete múlik majd a tanulmányaidon…
#5 Ja hát a nevem előtti doktori titulus lenne az utolsó ok amiért orvosi egyetemre mennék…
Nem vagyok sznob. Engem valóban érdekel ez a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!