Miért szeretik a távoktatást?
Azért szerettem, mert egyrészt egy csomó időt megspórolt az, hogy nem kellett suliba jönni-menni, másrészt teljesen magamnak oszthattam be, hogy mikor akarok/tudok tanulni, valamint teljesen egyéni ütemben haladhatok. Ha az egyik lecke anyaga nekem kínai, meghallgatom még egyszer, ha már a könyökömön jön ki, akkor átugrom.
Nem tartom tökéletesnek, nem is ajánlom mindenkinek, de nekem sok szempontból nagyon bevált.
A közoktatásban én személy szerint utáltam a digitális oktatást.
Bár te távoktatásról kérdeztél. Szerintem többen vannak akik nem szeretik mint akik szeretik a távoktatást. Akik szeretik azok csak a legális lógás, az online számonkéréseken való csalás és a sok szabadidő miatt.
Van itt a gyakorin egy hülyegyerek aki erre van rákattanva. Nem jön rá hogy amit szeretne az már nem menő.
Én szerettem nagyon, hogy nem kellett bejárni, elég messze laktam a gimitől.
Nagyon jó volt, hogy az órákat felvették a tanárok, vagy megengedték, hogy felvegyük. Így bármikor tudtunk a saját tempónkban haladni. Ha valami pedig bonyolultabb dolog volt, akkor visszatudtuk nézni azt a részt annyiszor ahányszor csak kellett. Sokkal jobban megtudtam tanulni az anyagot, kipihentebb is voltam, hogy nem kellett utazgatnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!