Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az orvosi relatíve könnyen...

Az orvosi relatíve könnyen elvégezhető egyetem??

Figyelt kérdés

ELTE infó karra jöttem. 8-12 vizsgám van egy vizsgaidőszakban, orvosis ismerősöktől hallom, hogy nekik csak ilyen 4-5.

Nem értem, miért tartják az emberek nehéznek az orvosit, alig vizsgájuk 7 hétre. Másnak 2 hét alatt kell teljesíteni dupla annyit. Még ha nehéz is, egálban van mind a kettő szóval nem nehezebb.

2023. okt. 31. 17:28
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Én Proginfón vagyok, ez is nagyon nehéz, sokat kell készülni (nekem főleg a matekra), szabadidőm szinte semmi nincs. De ettől függetlenül az biztos, hogy egy orvosi szak ezerszer nehezebb ennél. Utána meg majd munkában a felelősség ami ráhárul az emberre, egésznap talpon lenni.

Az, hogy valakinek hány vizsgája van nem nagyon mérvadó, nekem is volt olyan, hogy 2 volt de egy egész hónapig készültem rá. :D

2023. nov. 5. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ezt a kérdést nem gondoltad komolyan??
2023. nov. 5. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez a kérdést csak viccnek szánta a kérdező :))

u.i. egy harmadéves orvostanhallgató, aki éppen a farmakkal szív. :))

2023. nov. 9. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező, te amúgy fel tudod mérni annak a súlyát, hogy mekkora felelőssége van egy orvosnak, akinek NAPI SZINTEN emberi életek vannak a kezében? Orvossá meg nyilván az ember csak az orvosi egyetem elvégzése után válhat. Most akkor olvasd újra, amit írtál és szerintem egyértelmű a válasz, (ami eddig is egyértelmű kellett volna legyen...)
2023. nov. 9. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipik olyan, mint amikor haverom valami büfészakról pattogott, hogy neki 15 vizsgája van egy félévben. Közben kiderült, hogy náluk a gyakorlat külön van, meg vagy 5 tárgyból kb 5 oldalnyi anyagot kellett tanulni ilyen kis sallang bohóckodást.
2023. nov. 20. 07:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣
2023. nov. 20. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!