Mennyi idő mire rendőr lehetek?
Érettségim és jogosítványom is már van
22 éves vagyok és érdekel a szakma viszont nem tudom mennyi idő lenne
- Rendőr bácsi, rendőr bácsi! Hogyan lehetek én is rendőr?
- Höhö, hány osztájod van hülyegyerek?
- Öt!
- Szálljon be fönök!
Kétféle módja van. A járőrképzés (Adyliget, Szeged) rövidebb, asszem 10 hónap, de nem ad rendőr szakmát, csak szakképesítést. Azoknak való, akik már nem eltartottak, hanem maguk gondoskodnak magukról: már a képzés alatt kapsz annyi ösztöndíjat, amiből megélsz, utána meg rendőrként fizetést.
Cserébe ha később előrébb lépnél a ranglétrán, utólag el kell végezned azokat a tananyagrészeket, amikből kimaradtál, plusz ezt a parancsnokodnak is akarnia kell (el kell engedjen továbbképzésre) Szóval könnyebben induló, de később nehezebb életpálya.
A rendőrképzés (Körmend, Miskolc) viszont 2 éves.
-Rendőr bácsi! Rendőr bácsi! Az apám felakasztotta magát!
-Engem?
"Érettségim és jogosítványom is már van"
Sajnos ezzel már túlképzett vagy, mert 'mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul'
Istenem..mindig megbánom mikor megnyitok egy ilyen kérdést..
Rendőr akar lenni, de képtelen 3 perc alatt megtalálni a választ egy ennyire egyszerű kérdésre.. és csodálkozunk, hogy nincs tekintélye a rendőröknek, miközben ilyen emberek jelentkeznek..
Mindenhol mást olvastam azért gondoltam megér egy próbát hogy kiírjam ide
De már megbántam mert itt nincsennek normális emberek (tisztelet a kivételnek)
Beírod, hogy rendőr képzés a Google-be.
Az első találat a rendőrség hivatalos oldala, annál pontosabb és hitelesebb forrás nincs.
Ezen az oldalon, a második mondatig kell eljutni
“ képzés nappali rendszerű, 10 hónap időtartamú és magába foglalja a rendőrségnél töltött gyakorlatot is.”
Ezen mi nem világos? Mi az, ami meghaladta a képességed ebben? Nem baj, nagyszerű lesz, hogy egy Google keresés és kattintás nem megy, de majd pillanatok alatt kell meghoznod döntéseket, biztos hasznos leszel a kollégáidnak.
"Nem baj, nagyszerű lesz, hogy egy Google keresés és kattintás nem megy, de majd pillanatok alatt kell meghoznod döntéseket, biztos hasznos leszel a kollégáidnak."
Nem kell aggódni, az ilyen selejtek kibuknak az alkalmassági vizsgán. Na nem mint ha atomfizikusok mennének rendőrnek de ez a szellemileg korlátozott még annak sem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!