Egy ELTE magyar ba szakos mennyire rugalmasan állíthatja össze az órarendjét? Mennyi szabadidőtök van hétköznap?
Jövőre szeretnék felvételizni az ELTE BTK magyar alapképzési szakra. Jelenleg egy foszkos képzésen vagyok, így a suli mellett hétköznap 20-25 órában dolgozom egy cégnél irodavezetőként. A beosztásomat magam írom, ám csupán hétköznapokon 7.30-16.30 között tudok dolgozni. Az állásomat szeretem, és amennyiben sikerül a felvételim a magyar szakra, továbbra is meg szeretném tartani.
Azoktól kérdeznék, akik erre a szakra járnak, hogy elképzelhetőnek tartjátok egy olyan órarend összeállítását, amelyben az órák egy-két napba tömbösítve, illetve délután fél három után kezdődnek csak, így a munkavállalás is megoldható? Általában mennyire nagy a választék időpontok tekintetében szemináriumokból és előadásokból?
Jelenleg kedden 8.00-18.30 között, csütörtökön 15.15-től 20.00-ig, pénteken meg egyetlen árva órám van csupán, ezért tudok diákmunkát vállalni, amely tapasztalat a jövőben hasznos lesz, valamint anyagi szempontból is fontos.
Nem magyar szakos voltam, így arra nem igazán tudok válaszolni, de vedd hozzá azt is, hogy kell minoros/specializációs tárgyakat is csinálnod.
Azt kizártnak tartom, hogy egy-két napba be tudod sűríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!