Teljesíthető a pszichológia szak munka mellett?
Nekem az egykori pszichológusom, akihez jártam, erdetileg gazdasági diplomával dolgozott, s munka mellett, levelezőn csinálta végig a pszichológia alap- és mesterképzést.
De szerintem a kérdésedre nem lehet általános választ adni, mert nem vagyunk egyformák terhelhetőség szempontjából és a különféle munkahelyek messze nem egyforma idegi és szellemi terhelést jelentenek. Van, akinek minden energiáját leszívja a munkája, ezért esténként hazaérve leginkább egy zombihoz hasonlít: másra nem képes, minthogy belesüppedjen a fotelba és bugyuta műsorokat nézzen a tévében. Más viszont hazaérve még tele van energiával, és simán képes arra, hogy mondjuk héttől tízig még intenzív szellemi munkát végezzen.
Elsőéves Pázmányos vagyok, a legtöbb szaktársam össze tudta rakni úgy az órarendjét hogy csak hétfő kedd szerdán van órájuk, de ha csak a kötelezőkre jössz be akkor úgyis meg lehet oldani hogy csak két nap járj be
Két gyakorlat és két előadás van amire kötelező bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!