Milyen tanár az ilyen? Ő mobilozhat órán, de a diákok nem. Miért nem szünetben oldja meg ő is?
Gondolom akkor mobilozik, amikor ti éppen feladatot csináltok, dolgozatot írtok. A diák mikor mobilozzon szerinted? Neki erre nincs idő, mert figyelnie kell vagy éppen feladat van.
Egyébként a telefonon sokszor tananyagot és információkat keresünk, e-naplót írunk. Én speciel híreket és cikkeket is olvasok, ha valami olyan van, akkor tudjam mondani a diákoknak.
"Amit szabad Jupiternek..."
Ezt a szöveget én mondjuk tanárként nagyon utálom...
Amúgy én pl. amit szoktam mobilozni az órán: azon nézem az időt (mert a teremben nincs fali óra, a karóra meg zavar a kezemen, így nem hordom), ott írom be az órát a Krétába + ha a diákok pl. dolgozatot írnak, akkor az iskolai levelezést is elolvasom.
Eleve kezdjük ott, hogy a diáknak mi szüksége van mobilra, iskola időben. SEMMI.
A tanárnak ez a munkahelye, neked pedig az iskolád. ENNYI a különbség a jogaitokat illetően.
A tanár felnőtt ember, milliónyi dolga lehet az életében, amit el kell intéznie, te diák vagy. A hülyeségen kívül semmire nem használnád a mobilt, maximum chatelésre. De minek chatelsz, ha ott vannak melletted a barátaid???? Beszélgessetek az Isten szerelmére!
Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok tanár. Ha a gyermekem lennél, és megtudnám, hogy a suliban mobilozgatsz, rúgnálak is picsán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!