Debreceni egyetemisták! Jó szakdolgozat kötő helyeket ajánlanátok nekem?
Lassan bekéne köttetnem a szakdogámat, ti milyen helyet ajánlátok? Olyat aminek jó a híre, illetve amiket ti is használtatok?
Továbbá olyan helyet is keresek, ami megírná a CD-t is.
Láttam az egyetemnek is a kötészetét, illetve a Cybercafe-t ismerem. Egyéb van?
“bekéne köttetnem”
Átnézetted korrektorral?!
Hogy vettek fel, ha helyesírásból buktál?
Elnézést, hogy került bele egy helyesírási hiba. Megnyugtatlak, a szakdolgozatomat körültekintőbben írom meg, mint egy hirtelen felindulásból született kérdést majdnem éjfélkor.
Ha már itt vagy esetleg a kérdésre is tudnál válaszolni? Nagyon megköszönném!
CD??? Ez melyik Kar ahol még CD kell és be kell köttetni a megírt anyagot????
Évek óta minden szakdoga, diplomadoga, doktori stb egységesen a DEA-ba kerül feltöltésre és nem kell CD-vel, meg mással kínlódni (max csak magadnak kötteted be, emlékbe).
Na ez egy jó hír. Felsőbb évesekkel beszélgettünk és ők említettek valami CD-t, de akkor lehet úgy értették, hogy az már nem kell.
Mindenesetre ez tényleg jó hír.
Most megkerestem a formai követelményeket. Itt azt írják, hogy "1 bekötött példányban, és 1 db CD-n (felcímkézve, név, szak, tagozat, dolgozat címe, a diplomamunka hátoldalába rögzítve)".
Igaz, hogy ez a dokumentum 2020 óta nem volt frissítve, de a DEA-ba való feltöltés is ott van.
Szóval a kérdésedre válaszolva ez a MÉK kar.😅
Legyen úgy.😁
Végső esetben a konzulensesemtől is megkérdezhetem ezt, ha esetleg úgy alakulnak, csak sajnos nehéz vele.😅
Akkor inkább a szakfelelőst kérdezd meg, hogy mi az elvárás. Ilyen hülyeségről hogy CD-n kelljen beadni még én se hallottam. Mármint elhiszem neked, hogy ez van a követelményekben, csak sehol másutt nem csinálják így. DEA + papír alapon leadod és ennyi.
De ha kell, az egyetemi fénymásolókban valószínűleg tudnak neked CD-t írni. Legalábbis ahova én járok az Egyetem téri részen, ott lehet. (Egyszer nekem is kellett egy pályázathoz CD-n leadni a digitális példányt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!