Ennyi idő elég rá?
Figyelt kérdés
Májusban már érettségiztem emelt bioszból és kémiából, de nem lett elég pontom. 50% körül sikerült mindkettő, de őszintén, nem szakadtam bele a tanulásba.. sőt.. Most újra próbálom októberben. Nem kell magas pontszám nekem. Elég egy 65-70 is. Szerintetek így, hogy van alapom, hatékony tanulással, összesen kb 300-400 óra alatt el tudok érni ennyi százalékot? Kémiából inkább csak az elméletre értem. A számolások jól mennek. Azokat elég csak gyakorolgatnom.2023. szept. 21. 21:45
1/8 anonim válasza:
Off topic, de én is hasonló helyzetben vagyok pár év kihagyás után én is teszek egy emeltet matekból bár nekem amivel meg lennék elégedve az az 50-60%. Én jelenleg elég sokat készülök rá, de nem tudom elég lesz-e minden esetben legalább el tudom mondani majd , hogy én mindent megtettem ami ilyen rövid idő alatt lehetett.
2/8 A kérdező kommentje:
amúgy én szoktam magam olyannal nyugtatgatni, hogy egyetemen ennyi idő alatt majd többet keeell, meg ez 100X könnyebb mint egy egyetemi vizsga/zh, bármi.. szóval ha nekik megy, talán nekünk is fog:D
2023. szept. 22. 08:06
3/8 anonim válasza:
Igen én is ezt a "mantrát" mondogatom magamban.
4/8 anonim válasza:
Elég. Főleg ha van már alapod az emelt erettsegikbol. Én is 12.elejen kezdtem vele foglalkozni emelt szinten és bekerultem orvosira így egyeltalan nem lehetetlen😃 bár sajnos egy külön tanár szerintem kelleni fog, kémiából nekem is kellett, és nem is lett olyan jó (kémia 62%, amugy többet írtam jóval csak szóbelin lehúztak, biosz pedig 90 lett) de teljesen jó vagy még
5/8 A kérdező kommentje:
Kémiából van egy tök jó tanfolyamom.. Bioszból meg a Bioszférás jegyzeteket tanulok. Mindkettő lefedi pont a követelményrendszert, szóval be vagyok biztosítva:D csak meg kell tanulni.
Akkor október végéig tuti nem kevés az idő? ennek örülök viszont. Van remény:D
2023. szept. 23. 00:13
6/8 anonim válasza:
Szeptember végén kezdesz tanulni az októberi érettségire? Hát oké.
Igazából elég lehet. Csak ahhoz tényleg azt kell, hogy az érettségiig senkivel sehova, hanem otthon ülsz és tanulsz.
7/8 A kérdező kommentje:
neem. Nem szeptember végén. Eddig is tanultam, csak nem jól osztottam be az időm és a nagyja még hátra van.
2023. szept. 24. 11:44
8/8 anonim válasza:
Uh én azt hittem májusban érettségizel (4es válaszoló vagyok) de így se tartom esélytelennek, pláne, hogy már azért van lefedesed, erettsegiztel is már belőle emelten, így tudod h kb mi lesz
Szurkolok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!