Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha 1 db tantárgyam marad 1...

Ha 1 db tantárgyam marad 1 félévre abban a félévben írhatom a szakdogát + államvizsgázhatok?

Figyelt kérdés

Úgy számoltam, hogy maradni fog 1 db tantárgyam az legyen mondjuk 4 kreditet.

Akkor aktív jogviszonyom van, mehetek dolgozni? Mellette szakdoga írás és abban a félévben államvizsga ?

2023. szept. 6. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én SZTE-BTK-s voltam, és úgy jártam, hogy csúsztam, egyetlen tárgyam maradt egy félévre, és nyilván annak a félévnek a végére maradt a védés meg a záróvizsga is. Novemberben jelentkeztem záróvizsgára, decemberben abszolváltam, januárban megvolt a vizsga. Anno tavaszi félévben már áprilisban jelentkeztem záróvizsgára, aztán májusban derült ki, hogy csúszok, és simán törölték a ZV jelentkezésemet.

Szóval, ha engedi a rendszer, ahogy írták, akkor jelentkezz, ha mégsem sikerül az a tárgy, akkor simán tudják törölni.

2023. szept. 7. 14:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Értem, hát az nem túl jó.

1 tárgy miatt csúszni.

Mindenféleképpen szeretném, hogy sikerüljön.

2023. szept. 7. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Hát igen, akkor eléggé padlóm voltam, de azért túléltem, következő félévben 4-est kaptam rá :) Neked így ismeretlenül is szorítok, biztos menni fog!

2023. szept. 8. 21:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Félek ettől a tárgytól.

Nagyon nem az én világom... de köszönöm szépen

2023. szept. 9. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!