Ha 1 db tantárgyam marad 1 félévre abban a félévben írhatom a szakdogát + államvizsgázhatok?
Úgy számoltam, hogy maradni fog 1 db tantárgyam az legyen mondjuk 4 kreditet.
Akkor aktív jogviszonyom van, mehetek dolgozni? Mellette szakdoga írás és abban a félévben államvizsga ?
Én SZTE-BTK-s voltam, és úgy jártam, hogy csúsztam, egyetlen tárgyam maradt egy félévre, és nyilván annak a félévnek a végére maradt a védés meg a záróvizsga is. Novemberben jelentkeztem záróvizsgára, decemberben abszolváltam, januárban megvolt a vizsga. Anno tavaszi félévben már áprilisban jelentkeztem záróvizsgára, aztán májusban derült ki, hogy csúszok, és simán törölték a ZV jelentkezésemet.
Szóval, ha engedi a rendszer, ahogy írták, akkor jelentkezz, ha mégsem sikerül az a tárgy, akkor simán tudják törölni.
Értem, hát az nem túl jó.
1 tárgy miatt csúszni.
Mindenféleképpen szeretném, hogy sikerüljön.
11-es vagyok.
Hát igen, akkor eléggé padlóm voltam, de azért túléltem, következő félévben 4-est kaptam rá :) Neked így ismeretlenül is szorítok, biztos menni fog!
Félek ettől a tárgytól.
Nagyon nem az én világom... de köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!