Hogyan álljam meg a helyem? (jogász)
Sziasztok,
Idén felvettek jogász levelezőre az ELTE-re. Már akkor is rengeteget hallottam, hogy talán a legnehezebb jogi kar az övék, de nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem, mert szeretnék egy biztos tudást birtokolni, és gyerekkorom óta az ELTE az álmom.
Olvasgatom, mik az elvárások egyes tárgyakhoz, mit lehet érdemes venni, hogy zajlanak a napok, milyenek a tanárok stb
Mivel első félévben hét tárgyam van, így arra gondoltam, hogy minden tárgyra egy teljes napot szánnék, és azalatt megtanulnék annyit, amennyit bírok. Ha így tanulnék sikerülne abszolválni -egyelőre- az első évet?
A római jogot illetően pedig ha az egész könyvet + jegyzeteket megtanulom akkor sikerülhet átmenni a vizsgán? Szerintetek mennyi idő alatt lehet megtanulni azt?
Végül pedig mit tanácsoltok? Mit érdemes még tennem/ tudnom? Az egyetem 23.-án kezdődik. Addig igyekszem beszerezni dolgokat és tanácsokat kikérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!